خبرهای داغ:
مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه ناحیه امام رضا (ع) شهرستان البرز؛

جلوه های رفتاری حضزت فاطمه(س) الگوی اخلاقی جامعه بشری است 

جلوه های رفتاری حضزت فاطمه(س) الگوی اخلاقی جامعه بشری است 
حجت الاسلام شفیع خانی عنوان کرد: جلوه های رفتاری فاطمه زهرا(س) در زندگی می‌تواند الگوی مناسبی برای بشریت باشد و باید از رفتارهای آن بانو آزاده الگو برداری مناسب کرد.
کد خبر: ۹۶۵۱۵۳۸
|
۱۴ آذر ۱۴۰۳ - ۲۰:۲۱

 

قزوین، به گزارش بسیج، حجت الاسلام شفیع خانی مسوول نمایندگی ولی فقیه در سپاه ناحیه امام رضا(ع) شهرستان البرز در مراسم شهادت حضرت فاطمه زهرا(س) با حضور پایوران و کارکنان در حسینیه شهدای مدافع حرم ناحیه ضمن عرض تسلیت شهادت حضرت زهرا سلام الله علیها بیان کرد: علم اخلاق به دنبال این است که فضائل و رذائل اخلاقی را به انسان بشناساند یعنی اگر انسان بخواهد در صراط حق حرکت کند و تزکیه نفس انجام دهد اول باید فضائل را بشناسد و به دنبال کسب آن باشد و عمل کند و هم چنین در مقابل، رذائل و بدی ها را هم بشناسد و از آنها فاصله بگیرد. وجه تمایز انسان از سایر مخلوقات هم در همین است که با قدرت تفکر بتواند خوب را از بد تشخیص دهد و تا توان دارد به خوبی ها عمل کند و ترویج دهد و از بدی ها فاصله بگیرد.

 

وی افزود: مکاتب یهودیت و مسیحیت دچار تحریف شده اند که در آن رذایل به راحتی انجام می شود در صورتی که هیچ کدام از انبیاء این دو مکتب انجام چنین رذائلی را درست نمی دانستند.

 

حجت‌الاسلام شفیع خانی تصریح کرد: اهل بیت علیهم السلام در مجموع دستوراتشان به سه امر اشاره داشته اند که کافر و مسلمان در آن مساوی هستند و مسلمانان باید به آن عمل کنند و راه فراری برایشان نیست، این امور در کلام امام باقر علیه السلام آمده است که عبارتند از ادای امانت و نیکی به والدین و وفای به عهد.

 

وی افزود: امام باقر علیه السلام فرمودند؛ اگر کسی چیزی نزد شما به امانت گذاشته حتی اگر آن شخص مشرک و کافر بود و طلب امانت خود کرد باید امانت را به او تحویل داد، نیکی به والدین هم حد و مرزی ندارد پدر و مادر اگر حتی اهل نماز و روزه نباشند و گناه هم کنند باز باید به آنها نیکی کرد و اسلام حق بی احترامی به آنها را به مسلمانان نداده است، وفای به عهد هم هیچ راه فراری ندارد و اگر انسان قولی داد و عهد و پیمانی بست باید به آن عمل کند.

 

حجت الاسلام شفیع خانی در پایان عنوان کرد: موارد سه گانه فوق جزو فضائل است و آنچه در مقابل اینهاست، رذائل می باشد و مسلمان به این اصول پایبند و علم اخلاق هم برای شناخت چنین مسائلی می باشد.

 

انتهای پیام/۱۰۱۲

ارسال نظرات
پر بیننده ها
آخرین اخبار